zamknij

Wyniki "Jak dobrze znasz Dare to Create?"

(C) Chedey

Uff, ale szybko zleciało! Myślałam sobie zanim konkurs się pojawił, że będę zmuszona go przedłużyć, bo frekwencja będzie niska. Jak bardzo się myliłam? Powiem wam, że horrendalnie. Quiz rozwiązano trzydzieści dwa razy! Jak wam poszło? Ile osób zgarnie paczuszkę od Chedey? Na którym pytaniu wyłożyła się większość z was? Ciekawi? Zacznijmy od końca. Na katalogowym fanpage'u informowałyśmy, że prawie każdy wyłożył się na ostatnim pytaniu. Fakt, było bardzo podchwytliwe, a poradziły sobie z nim tylko/aż dwie osoby (w dodatku to te same, które wygrały). Jaka odpowiedź była tą prawidłową? Poznajcie zestawienie całości! Zapraszam do lektury posta :)

Pytanie 1: Jaki tytuł nosi pierwszy post na blogu Chedey?

Odpowiedź: "Tak na początek"

Pytanie 2: Przypomnij sobie: czy już w pierwszym poście autorka opublikowała jakiś szablon?

Odpowiedź: Tak

Pytanie 3: Jakim mottem posługuje się Chedey?

Odpowiedź: Odważ się tworzyć, Dare to Create

Pytanie 4: Czy graficzka tworzy ikony?

Odpowiedź: Tak, praktycznie wszystko z nimi włącznie

Pytanie 5: Ile postów Chedey zdążyła opublikować na blogu do tej pory?

Odpowiedź: 18-20

Pytanie 6: Pytanie stricte związane z graficzką. Ile lat ma Chedey?

Odpowiedź: 17

Pytanie 7: Adres mejlowy graficzki to...

Odpowiedź: chedey111@gmail.com

Pytanie 8: Czy autorka bloga Dare to Create przyjmuje zamówienia?

Odpowiedź: Tak

Pytanie 9: Blog Chedey został założony z dniem

Odpowiedź: 30 czerwca 2014 r.

Pytanie 10: Przed tobą ostanie pytanie! Jaki był cel powstania bloga DtC?

Odpowiedź: Aby zasypywać czytelników graficznymi dodatkami

Podsumowanie


(C) Chedey

Jak wiadomo, pierwsze miejsce zgarnęły dwie osoby. Są to Dakota oraz Youngmiś. Proszę, odezwijcie się w komentarzu pod tym postem pozostawiając swój adres mejlowy, a paczuszka przyczłapie do was jeszcze dziś :) Na odzew czekam do 14/02/2015 r. do godziny 13:00. Najbliższa publikacja kolejnego konkursu z tej serii za miesiąc. Na koniec pragnę podziękować z całego serduszka Chedey, która zobowiązała się do przygotowania niespodzianki, ale przede wszystkim wam! Dziękuję osobom, które w zabawę się zaangażowały. Gratuluję również tym, którym do miejsca pierwszego zabrakło naprawdę niewiele. Wykazaliście się sporą wiedzą na temat bloga Dare to Create. Brawo!

Wygrywają Dakota oraz Youngmiś! Przed wami cztery dni na zgłoszenie się w komentarzu, podanie adresu mejlowego i odebranie paczki. Gratuluję! :)

Kliknij, aby ujrzeć wyniki!

8 komentarzy:

  1. O, kurczę, hahaha, a ja tak na chybił trafił zaznaczałam hahah :D Miałam szczęście! :D
    mój adres: aleksandra.bartczak1mi@poczta.fm :P

    OdpowiedzUsuń
  2. Ojej, a ja strzelałam w prawie wszystkich pytaniach :O
    Ale skoro wygrałam, to mój mail: nitus.solitaire@gmail.com :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moje gratulacje! Niespodzianka wysłana :)

      Usuń
  3. Cześć, poproszę o umieszczenie ogłoszenia, mam też prośbę, żeby ogłoszenie zawisło jeszcze przed 14 Lutego ;)

    Treść:
    Spędź Walentynki razem z nami! Land of Grafic organizuje Miesiąc Tematyczny, a w nim: Wszystkie dodatki związane z miłością. Nie przegap naszej imprezy! Startujemy 14 Lutego!

    I button:
    http://funkyimg.com/i/TY5D.png - ten na początku
    http://3.bp.blogspot.com/-bvx-0L5OsCU/VH-NM3wi3SI/AAAAAAAAEF4/UoN1zZYgzkg/s170/PkhU.png - a ten na końcu. Dziękuję!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ogłoszenie dodane! Postaram się nie zapomnieć i wyciągnę go (jeśli zajdzie taka potrzeba) na górę w piątek. :)

      Usuń
  4. Gratuluję Dakocie oraz Youngmiś i czekam na kolejną serię ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Gratulacje dla wygranych, bylo mi niezmiernie miło, że ludzie główkowali akurat nad moim blogiem xD czekam na następny quiz c:

    OdpowiedzUsuń