zamknij

Wyniki "Jak dobrze znasz Unfaithful Heaven?"

Free Image Hosting at FunkyIMG.com
(C) Lotus

Ależ ognista sygnaturka rozpoczyna dzisiejszy post! Wyniki pojawiają się z lekkim poślizgiem, ale muszę wam powiedzieć, że to wina tego, iż czas płynie zbyt szybko, a i człowiek ma dużo zajęć. Dzięki temu nie mogę narzekać, że w te wakacje się nudzę, ale z drugiej strony, co za dużo wrażeń, to niezdrowo. Każdego dnia mam jakieś zajęcie. Do tego dochodzi opieka nad 7-tygodniowym szczeniaczkiem, który lata jak nakręcony. Dziwię się skąd taki niemowlak ma w sobie aż tyle energii!


Pytania i odpowiedzi


(C) Rosesylla
Pytanie 1: Na początek coś łatwego. Pytanie, którego nie mogło zabraknąć. Kiedy UH zostało założone?
Odpowiedź: 07 czerwca 2013 
Pytanie 2: Wybierz ten zestaw, w którym umieszczono nazwy wszystkich współautorek szabloniarni.
Odpowiedź: StrayHeart, Erenae, Mrs.Punk, Forain, Konstelacja, Fluffy Cookie, rebellious, Sezam, Arachne, 
Pytanie 3: Odpowiedzią na te pytanie z łatwością możesz zdobyć dodatkowe dziesięć punktów. A więc, kto jest autorem aktualnego szablonu bloga?
Odpowiedź: Erenae i Forain 

(C) Blondiee
Pytanie 4: Na jaki adres mejlowy powinna zgłosić się osoba chcąca dołączyć do ekipy UH?
Odpowiedź: erenae.erae@gmail.com 
Pytanie 5: Załóżmy, że pobrałeś właśnie szablon z najnowszej notki. Wskaż miejsce, w którym oznajmisz, że tego dokonałeś.
Odpowiedź: Pod najnowszym postem 
Pytanie 6: Czyją własnością był blog na samym początku istnienia? Wskaż poprawną odpowiedź.
Odpowiedź: Kass, xslaveex oraz StrayHeart

    
(C) Zaula
Pytanie 7: Ilu obserwatorów (w przybliżeniu) liczy Unfaithful Heaven?
Odpowiedź: 210-230 
Pytanie 8: Kiedy dodawane są tzw. posty wspólne?
Odpowiedź: W każdą niedzielę 
Pytanie 9: W jakich mediach społecznościowych możemy znaleźć oficjalny profil strony?
Odpowiedź: Na ask.fm 
Pytanie 10: Last but not least :) Dobrnąłeś do końca. Wisienką na torcie jest pytanie najtrudniejsze i najbardziej podchwytliwe. Więc, jakie hasło powinna podać osoba, która zamówiła szablon, na znak tego, że zapoznała się z regulaminem?
Odpowiedź: I See You


Wyniki


(C) Prettysmilex

Nagrodę w postaci paczuszki przygotowanej przez wspaniałą ekipę Unfaithful Heaven otrzymują wszystkie te osoby, które w naszym quizie zdobyły maksymalną ilość punktów. Tych szczęściarzy znalazło się parę, a do tej wąskiej grupy zaliczamy między innymi: Alessę Belikov, Nevę, Lydię, oreuis, Fantazję, Little Alphę, Lotus, Korelację, Blondiee oraz MrsLogan. Wszystkie wymienione dziewczyny proszone są o pozostawienie w komentarzu swojego adres e-mail w celu przesłania trofeum :) Drodzy zwycięzcy, macie czas do przyszłej niedzieli (10.07.16 r.), aby odebrać paczkę. W innym wypadku wasza nagroda niestety przepada.

Wyczekujcie kolejnego quizu!

12 komentarzy:

  1. Aaa dziękuje bardzo <3
    Mój e-mail: fan0tazja@gmail.com

    Pozdrawiam, Fantazja

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak miło, dziękuję ♥
    Mój e-mail: alessabelikovmail@gmail.com

    Alessa

    OdpowiedzUsuń
  3. nabi@intmail.pl
    Pozdrawiam i gratuluję pozostałym dziewczynom <:
    oreuis

    OdpowiedzUsuń
  4. nitus.solitaire@gmail.com ^^

    OdpowiedzUsuń
  5. Dziękuję i gratuluję pozostałym. C:
    majlena628@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Dziękuję! <3
    heringe.memories@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  7. Jej .. + dziękuję za umieszczenie moich ikonek :)
    mój mail to: palcix@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ajć, nie mogłam się powstrzymać <3

      Usuń
  8. Dziękuję ;3
    yunka98@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Huraa :D gratulacje dla wszystkich <3 tralica10@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. Mój mail to jessica.styles1234567@gmail.com :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Dziękuję za udział! Nagrody rozesłane :)

    OdpowiedzUsuń